Over Kristal Skin & Laser Clinic

Benieuwd naar het team achter Kristal Skin & Laser Clinic? Op deze pagina vertellen we u alles over wie we zijn en wat we doen.

Over Kristal Skin & Laser Clinic

Benieuwd naar het team achter Kristal Skin & Laser Clinic? Op deze pagina vertellen we u alles over wie we zijn en wat we doen.
Over ons

Een groep jonge en ervaren huidtherapeuten

Ons jonge team van huidtherapeuten streeft naar het helpen van onze klanten voor hun optimale resultaat. Wij werken dan ook constant aan onze expertise doordat we regelmatig nascholing, trainingen en cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Bij ons staat persoonlijke benadering en vertrouwen hoog in het vaandel. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich weer zelfverzekerd kan voelen in zijn huid.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Ons team

Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste huidtherapeuten die allemaal een grote interesse hebben voor de huid. Bekijk hieronder het team achter Kristal Skin & Laser Clinic

Maryam Rahmatian

Oprichter / huidtherapeut

Karin Vermeulen

Office manager

Pauliene Kool

Huidtherapeut

Payel Jankipersadsing

Huidtherapeut

Lisa Baartscheer

Huidtherapeut

Professioneel en jong team

Wilt u geholpen worden door professionele en ervaren huidtherapeuten? Onze huidtherapeuten staan voor u klaar om u te helpen met al uw huidproblemen.

Recensies van onze klanten

Bent u benieuwd hoe voorgaande klanten onze behandelingen hebben ervaren? Wij hebben al veel klanten mogen helpen met het behandelen van hun huidproblemen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

Ik heb veel last gehad van acne en littekens. Sinds ik ben begonnen met de ...

Lees meer
Klant
Ik heb veel last gehad van acne en littekens. Sinds ik ben begonnen met de behandelingen bij de kliniek is mijn huid rustig geworden. Bij elke afspraak wordt er gekeken welke behandeling op dat moment het beste bij mijn huid past. Mijn acne is zo goed als verdwenen en we zijn nu bezig met de littekens vervagen, dus resultaat is zeker aanwezig. De dermatologen zijn heel vriendelijk en geven tijdens de behandelingen ook gepaste adviezen voor thuis. De producten die zij gebruiken en verkopen zijn ook echt een aanrader! Ik gebruik zelf de producten van Dermasence. Al met al een leuke plek om te komen, vooral voor mijn huid ;).
Klant
Ik kan Kristal Skin alleen maar aanbevelen. Ik heb eerst een intake gehad waarin mijn ...

Lees meer
Kismet Uzmay
Ik kan Kristal Skin alleen maar aanbevelen. Ik heb eerst een intake gehad waarin mijn wensen zijn besproken. Dit heb ik zeer professioneel ervaren. En vandaag heb ik mijn eerste behandeling gehad. Ik ben dusdanig tevreden met het resultaat, dat ik nu al een positieve review kan schrijven. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling waar ik ongetwijfeld nog meer zal schitteren!
Kismet Uzmay
Toen ik bij Kristal Skin & Laser Clinic binnenkwam had ik erg veel last van...

Lees meer
Bousa
Toen ik bij Kristal Skin & Laser Clinic binnenkwam had ik erg veel last van hormonale acne. Het intake gesprek was erg fijn en er werd goed geluisterd naar de wensen voor mijn huid. m.b.v. de producten en behandelingen is mijn acne geheel weggetrokken. Elke behandeling deelt Maryam haar kennis en wordt de voortgang besproken. Ook werden mijn behandelingen/producten afgestemd op mijn getinte en litteken gevoelige huid. Erg fijne kliniek met aandacht voor de cliënt, vijf sterren dus!
Bousa

Onze missie

Onze missie is om iedereen te helpen met onze expertise zodat iedereen zich fijn en zelfverzekerd kan voelen in zijn eigen huid.

Onze visie

Onze visie is om een compleet pakket aan behandelingen aan te kunnen bieden, van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarin persoonlijke benadering centraal staat.

“Als ik kijk naar mijn visie als huidtherapeut, dan streef ik naar een op maat gemaakte behandelplan voor iedere patiënt en hoop ik dat iedereen met een positieve mindset en een fijn gevoel de behandelkamer uit stapt.”

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Persoonlijk behandelplan

Bent u opzoek naar een huidtherapiepraktijk die u niet behandelt als een nummertje?

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zorgen we altijd voor een behandelplan op maat en staat persoonlijke benadering centraal. Plan een intake gesprek in, en bespreek samen met een van onze huidtherapeuten uw wensen.