Schimmel nagel lasertherapie

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Schimmel nagel lasertherapie

Heeft uw last van schimmelnagels? Een schimmelnagel wordt veroorzaakt door een infectie met een huidschimmel. Een schimmelnagel, ook wel kalknagel, is te herkennen als een verdikte, brokkelige en/of verkleurde nagel. Bij Kristal Skin & Laser Clinic kunnen onze gecertificeerde huidtherapeuten u behandelen met de Q-Switched ND Yag laser. Uw huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek beoordelen of deze behandeling geschikt is voor u. Om te achterhalen of het om de juiste schimmel gaat die wij kunnen behandelen met onze laser, is het van belang om een kweek te laten nemen van de nagel. Dit kan meestal bij uw huisarts of (medisch) pedicure. Voorafgaand aan de eerste behandeling dient de nagel eerst zo dun en kort mogelijk te worden gemaakt bij een (medisch) pedicure.

Indicaties

De behandeling

Tijdens de behandeling draagt u een bril om de ogen te beschermen. Het te behandelen gebied wordt ingesmeerd met een medische koolstof. Deze zwarte crème zorgt dat laserlicht wordt geabsorbeerd en de nagel verhit. De aanwezige schimmel wordt vernietigd, maar de nagel en het omliggende weefsel blijft intact. De behandeling is niet pijnlijk, maar soms kan de warmte gevoelig zijn.

Het behandeltraject bestaat uit 3-5 behandelingen:
week 0: eerste behandeling
week 4: tweede behandeling
week 12: derde behandeling
Vervolgens wordt 4 tot 8 weken gewacht om het resultaat te bepalen. Indien nodig worden de eerste twee behandelingen herhaald.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Schimmel nagel lasertherapie? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Schimmel nagel lasertherapie?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Schimmel nagel lasertherapie?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies