Vergoedingen

U kunt bij Kristal Skin & Laser Clinic altijd op eigen initiatief een afspraak maken of met een verwijzing van uw huisarts of specialist. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u meestal een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig en moet u aanvullend verzekerd zijn. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot gedeelte van deze huidtherapeutische behandelingen. Kristal Skin & Laser Clinic is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG; dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Via de volgende link, vindt u de vergoedingsoverzichten van alle huidbehandelingen, zoals laserepilatie, camouflagetherapie en acnetherapie.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk bij welke verzekeringen wij zijn aangesloten.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Huidbehandelingen

Bent u opzoek naar een huidtherapiepraktijk die u kan helpen bij het behandelen van uw huidproblemen?