Medewerker in beeld

Pauliene Kool

De opleiding Huidtherapie heb ik in juli 2018 afgerond aan de Hogeschool van Utrecht en ben sinds september 2018 werkzaam als huidtherapeut bij Huidtherapie Kristal. Tijdens de opleiding heb ik menige korte en lange stages gelopen waarin ik zowel cosmetische en medische behandelingen heb mogen observeren en uitvoeren.

Voor de opleiding Huidtherapie heb ik een opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en de opleiding Fysiotherapie gevolgd. Hier is de interesse in het menselijk lichaam ontstaan en het behandelen van medische aandoeningen. Bij Huidtherapie Kristal worden zowel medische en cosmetische behandelingen ingezet. Hierdoor is er gedurende een dag afwisseling en is geen dag hetzelfde. Dit vind ik erg prettig. Daarnaast vind ik voornamelijk het contact met patiënten en een band tot vertrouwen opbouwen erg belangrijk in mijn werk als huidtherapeut. Ook het samen werken naar een gezonde huid hoort hierbij. Ik straal zelf wanneer een patiënt tevreden de deur verlaat en het maximale resultaat is bereikt.

Wilt u mij persoonlijk bereiken, dan kunt u mailen naar: pauliene.kool@kristalskinclinic.nl

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Onze behandelingen

Wij kunnen u helpen met het behandelen van diverse huidproblemen. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden en bij welke huidproblemen we u allemaal kunnen helpen.

Huidverbetering

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren? Wij bieden verschillende behandelingen aan waardoor uw huid er weer stralend en mooi uit komt te zien.

Licht- & Lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haartjes, pigmentvlekken, of mislukte PMU? Door middel van licht- en lasertherapie kunnen we u helpen met diverse huidproblemen.

Oedeemtherapie

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van lip- en of lymfoedeem. Ook littekentherapie wordt door ons uitgevoerd.

Aanvullende behandelingen

Bij Kristal Skin en Laser Clinic bieden we een breed scala aan consmetische en medische behandelingen aan. Benieuwd naar onze bnehandelingen? Bekijk hier onz behandelingen.

Geschikte behandeling

Heeft u last van huidproblemen en wilt u deze graag laten behandelen?