Carbon laser peeling

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Carbon laser peeling

Carbon Laser Peeling is één van de nieuwste behandelmethoden bij Kristal Skin & Laser Clinic op het gebied van huidbehandeling. Carbon Laser Peeling is een combinatie van Q-Switched ND Yag laser en medische koolstof, wat een uitstekend zuiveringsproces voor een dieptereiniging oplevert. Tevens heeft deze behandeling ook een positief effect voor huidverjonging en anti aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het collageen-niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd zodat de huid verstevigt.

Indicaties

De behandeling

Tijdens de behandeling krijgt u een bril op om uw ogen te beschermen tegen het laserlicht. Het te behandelen gebied zal worden ingesmeerd met een medische koolstof. Deze zwarte crème zorgt ervoor dat laserlicht wordt geabsorbeerd. De laser brengt warmte net onder de opperhuid en in de talgklier. De bacterie Propioni acnes wordt grotendeels vernietigd door de warmte en kan het talg niet meer omzetten in vrije vetzuren. De behandeling is niet pijnlijk, maar soms kan de warmte die de huid binnendringt als gevoelig worden ervaren.

Gemiddeld zijn voor optimale huidverbetering 4 – 9 behandelingen per jaar nodig, afhankelijk van de huidconditie. Voor blijvend resultaat wordt aangeraden om de behandeling 4 – 6 keer per jaar te herhalen met een tussenperiode van 2 – 4 weken. CLP is ook geschikt voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Voor de (actieve) acnehuid wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Carbon laser peeling? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Carbon laser peeling?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Carbon laser peeling?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies