Ontharingslaser

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Ontharingslaser

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn onze huidtherapeuten gespecialiseerd in laserontharing. Met behulp van de SplendorX laser worden lichtflitsen omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt verwarmd en uiteindelijk zal afsterven. Door deze behandelingen zal de ongewenste haargroei aanzienlijk verminderen. De SplendorX laser bestaat uit een Alexandrite en een Nd:YAG laser, die ook in combinatie gebruikt kan worden. Hierdoor kan er extra veelzijdigheid aangeboden worden. Daarnaast zorgt de beschikbaarheid van beide laserbronnen ervoor dat ALLE huidtypes veilig behandeld kunnen worden met één apparaat. Het is een veilige en effectieve manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Lichte blonde, rode en donsharen kunnen niet worden behandeld met de SplendorX laser. Deze haren worden behandeld met elektrische epilatie.

Indicaties

Door de combinatie van beide lasers (Alexandrite & Nd:YAG) kunnen meerdere indicaties behandeld worden,
namelijk:

De behandeling

Tijdens de behandeling draagt u een bril om uw ogen te beschermen. Het behandelde gebied zal worden geschoren en afgetekend. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan wel gevoelig zijn. Na de behandeling zal het behandelde gebied worden gekoeld met een coldpack en indien nodig wordt er een beschermende zalf en/of SPF aangebracht.

Het aantal nodige behandelingen is afhankelijk van huidtype, locatie en omvang. Er zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Dit heeft te maken met de groeifasen van de haren. Gemiddeld zullen er 8 tot 10 behandelingen nodig zijn met een tussenpose van 6-8 weken tussen de behandelingen.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Ontharingslaser? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Ontharingslaser?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Ontharingslaser?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies