Medewerker in beeld

Maryam Rahmatian

Mijn naam is Maryam Rahmatian. Al op een jonge leeftijd wilde ik graag in gezondheidszorg werken. Vanwege mijn interesse in de huid en huidproblemen besloot ik al snel om de opleiding huidtherapie te studeren. In mijn beginjaren als huid en oedeemtherapeut, heb ik veel werkervaring opgedaan bij een grote huidtherapeutische praktijk in Almere.
In 2009 heb ik de Praktijk voor Huid en Oedeemtherapie Kristal opgezet. Inmiddels heeft de praktijk twee vestigingen in Amsterdam: in de Baarsjes en in het BovenIJ Ziekenhuis in Amsterdam Noord.
Tevens bied ik al jaren in samenwerking met mijn deskundige team, de beste huidtherapeutische zorg aan. Bij Huidtherapie Kristal werken huidtherapeuten die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast zijn we geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG.
Onze visie is een compleet packet aan behandelingen te bieden met de hoogst mogelijke kwaliteit, waarin persoonlijke benadering centraal staat. Daarom volgen wij regelmatig nascholingen, trainingen en cursussen en bezoeken wij graag vakgerelateerde congressen. Kwaliteitsbijeenkomsten worden ook meerdere malen per jaar bijgewoond. Op deze manier blijven wij goed op de hoogte van de nieuwste inzichten met betrekking tot ons vakgebied.
Zelf ben ik enkele jaren lid geweest van de Vakgroep Pigment waarin we onder andere diverse richtlijnen voor huidtherapeuten hebben ontwikkeld voor de behandeling van pigmentaandoeningen.
De afwisseling van het ontmoeten en behandelen van verschillende mensen zorgen ervoor dat het werk iedere dag een uitdaging blijft. Vooral het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen door het uitvoeren van de juiste behandelingen geeft mij veel voldoening. Wilt u mij persoonlijk bereiken dan kunt u mailen op: info@kristalskinclinic.nl of maryam.rahmatian@kristalskinclinic.nl
We heten u van harte welkom bij een van onze vestigingen!

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Onze behandelingen

Wij kunnen u helpen met het behandelen van diverse huidproblemen. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden en bij welke huidproblemen we u allemaal kunnen helpen.

Huidverbetering

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren? Wij bieden verschillende behandelingen aan waardoor uw huid er weer stralend en mooi uit komt te zien.

Licht- & Lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haartjes, pigmentvlekken, of mislukte PMU? Door middel van licht- en lasertherapie kunnen we u helpen met diverse huidproblemen.

Oedeemtherapie

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van lip- en of lymfoedeem. Ook littekentherapie wordt door ons uitgevoerd.

Aanvullende behandelingen

Bij Kristal Skin en Laser Clinic bieden we een breed scala aan consmetische en medische behandelingen aan. Benieuwd naar onze bnehandelingen? Bekijk hier onz behandelingen.

Geschikte behandeling

Heeft u last van huidproblemen en wilt u deze graag laten behandelen?