Reviews

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande klanten?

Wij doen er alles aan om onze klanten weer met een lach naar buiten te laten gaan. Ontdek hier de ervaringen van onze klanten.

Recensies van onze klanten

Bent u benieuwd hoe voorgaande klanten onze behandelingen hebben ervaren? Wij hebben al veel klanten mogen helpen met het behandelen van hun huidproblemen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

Ik heb veel last gehad van acne en littekens. Sinds ik ben begonnen met de ...

Lees meer
Klant
Ik heb veel last gehad van acne en littekens. Sinds ik ben begonnen met de behandelingen bij de kliniek is mijn huid rustig geworden. Bij elke afspraak wordt er gekeken welke behandeling op dat moment het beste bij mijn huid past. Mijn acne is zo goed als verdwenen en we zijn nu bezig met de littekens vervagen, dus resultaat is zeker aanwezig. De dermatologen zijn heel vriendelijk en geven tijdens de behandelingen ook gepaste adviezen voor thuis. De producten die zij gebruiken en verkopen zijn ook echt een aanrader! Ik gebruik zelf de producten van Dermasence. Al met al een leuke plek om te komen, vooral voor mijn huid ;).
Klant
Ik kan Kristal Skin alleen maar aanbevelen. Ik heb eerst een intake gehad waarin mijn ...

Lees meer
Kismet Uzmay
Ik kan Kristal Skin alleen maar aanbevelen. Ik heb eerst een intake gehad waarin mijn wensen zijn besproken. Dit heb ik zeer professioneel ervaren. En vandaag heb ik mijn eerste behandeling gehad. Ik ben dusdanig tevreden met het resultaat, dat ik nu al een positieve review kan schrijven. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling waar ik ongetwijfeld nog meer zal schitteren!
Kismet Uzmay
Toen ik bij Kristal Skin & Laser Clinic binnenkwam had ik erg veel last van...

Lees meer
Bousa
Toen ik bij Kristal Skin & Laser Clinic binnenkwam had ik erg veel last van hormonale acne. Het intake gesprek was erg fijn en er werd goed geluisterd naar de wensen voor mijn huid. m.b.v. de producten en behandelingen is mijn acne geheel weggetrokken. Elke behandeling deelt Maryam haar kennis en wordt de voortgang besproken. Ook werden mijn behandelingen/producten afgestemd op mijn getinte en litteken gevoelige huid. Erg fijne kliniek met aandacht voor de cliënt, vijf sterren dus!
Bousa

Uw wensen

Wilt u net als onze voorgaande klanten van uw huidproblemen af zijn? Wij helpen u graag verder. Plan een intake in zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.

Uw wensen

Wilt u net als onze voorgaande klanten van uw huidproblemen af zijn?

Wij helpen u graag verder. Plan een intake in zodat we samen uw wensen kunnen bespreken.