Medewerker in beeld

Sara Rakkaz

Mijn naam is Sara Rakkaz. Alvorens mijn studie Huidtherapie te hebben gevolgd had ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste afgerond. Gedurende mijn studies, stages en werk heb ik onwijs veel geleerd over de huid en de verschillende soorten behandelingen en heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Ik vind het onwijs belangrijk om een fijne en vertrouwde omgeving te creëren voor mijn patiënten, zodat zij hun huidzorgen op een prettige manier kunnen delen. Verder vind ik het ook belangrijk om resultaatgericht te werken. Allerlei huidverbeterende behandelingen (cosmetische- en medische) voer ik uit en ik streef er altijd naar om op maat gemaakte behandelplannen op te stellen. Tevens vind ik het erg belangrijk om duidelijke uitleg en adviezen te geven betreffende de huidtherapeutische behandelingen.

Wil je bij mij in de stoel komen liggen, plan dan gauw een afspraak in. Een afspraak kan telefonisch of online via de website gemaakt worden. Mocht u contact met mij willen opnemen dan kunt u mailen naar: sara.rakkaz@kristalskinclinic.nl

Ik zie u graag in de huidtherapeutische praktijk. Tot ziens!

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Onze behandelingen

Wij kunnen u helpen met het behandelen van diverse huidproblemen. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden en bij welke huidproblemen we u allemaal kunnen helpen.

Huidverbetering

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren? Wij bieden verschillende behandelingen aan waardoor uw huid er weer stralend en mooi uit komt te zien.

Licht- & Lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haartjes, pigmentvlekken, of mislukte PMU? Door middel van licht- en lasertherapie kunnen we u helpen met diverse huidproblemen.

Oedeemtherapie

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van lip- en of lymfoedeem. Ook littekentherapie wordt door ons uitgevoerd.

Aanvullende behandelingen

Bij Kristal Skin en Laser Clinic bieden we een breed scala aan consmetische en medische behandelingen aan. Benieuwd naar onze bnehandelingen? Bekijk hier onz behandelingen.

Geschikte behandeling

Heeft u last van huidproblemen en wilt u deze graag laten behandelen?