Mesotherapie

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Mesotherapie

Wilt u iets doen tegen huidveroudering? Dan kan mesotherapie een mooi, effectief en veilig alternatief zijn. Mesotherapie is een techniek om de conditie van de huid te verbeteren en werkt als skinbooster. Mesotherapie is een zeer krachtige methode voor algemene huidverjonging. Samen met onze huidtherapeuten kiest u de beste producten. Mesotherapie is uitermate geschikt voor een doffe huid, rokerslijntjes, fijne rimpels en vloumeverlies. Deze behandeling geeft uw huid weer frisse, jonge en uitgeruste uitstraling. Huidverjonging kan preventief worden gestart vanaf ongeveer 25 jaar. Wij werken met verschillende merken en hyaluronzuur.

Indicaties

  • Voorhoofd rimpels
  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Neus-lippenplooi
  • Marionettenlijn
  • Liplijntjes (Rokerslijntjes)
  • Rimpels rondom de mond, op de kin of op de wangen
  • Volumeverlies
  • Putjes in de kin

De behandeling

De behandeling zal ongeveer 20-30 minuten duren per zone. Voorafgaand aan de behandeling zal de huid gekoeld worden en indien wenselijk verdoofd met een verdovende crème. Na de behandeling kan de huid tijdelijk wat rood/blauw zijn en lichte zwelling vertonen. Na één behandeling heeft mesotherapie 3 a 6 maanden effect en na de tweede behandeling heeft mesotherapie tussen de 6 en 12 maanden effect, hierna zal het effect afnemen.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Mesotherapie? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Mesotherapie?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Mesotherapie?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies