Nazorg borstkanker

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Nazorg borstkanker

Door de intensieve behandelingen tegen borstkanker kunt u vaak klachten overhouden waar u veel en lange tijd last van hebt. Klachten kunnen soms pas na lange tijd ontstaan en kunnen u belemmeren in het dagelijks leven. Een van die latere gevolgen van borstkanker is lymfoedeem (een ophoping van vocht), maar ook kunt u last hebben van uw littekens na de operatie of de gevolgen van de chemotherapie en/of bestraling.

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn onze huidtherapeuten gespecialiseerd in de nazorg van borstkanker en de behandeling van lymfoedeem. Tijdens een intakegesprek met uw huidtherapeut wordt besproken wat zij voor u kan betekenen en wordt een behandelplan voor u opgesteld. Er zijn verschillende behandelmogelijk- heden, vaak wordt een combinatie gemaakt.

Indicaties

De behandeling

Na een operatie kunnen er verschillende klachten voorkomen zoals bijvoorbeeld strak en pijnlijke littekens, lymfoedeem in de borst of arm, huidschade door bestraling. Deze klachten zijn vaak blijvend, tijdens de intake bespreekt de huidtherapeut de mogelijkheden en wat u kunt verwachten. Zelfmanagement is van groot belang in het traject na borstkanker, hieronder valt bewegen, huidverzorging en het dragen van compressie (in het geval van lymfoedeem).

De behandeling voor lymfoedeem kunt u hier vinden.
Littekens zijn blijvend en deze worden dan ook behandeld door middel van littekenmassage, endermologie (LPG) en litteken taping.
Indien tijdens de operatie de tepel is verwijderd, is het mogelijk om d.m.v dermatografie optisch een tepel na te bootsen.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Nazorg borstkanker? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Nazorg borstkanker?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Nazorg borstkanker?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies