Pigmentlaser

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Pigmentlaser

Last van pigmentvlekken in het gezicht of op het lichaam? Er zijn veel huidaandoeningen waarbij de kleur van de huid verandert. Zo kan de huid te veel of juist te weinig pigment bevatten. Ieder mens, blank of donker, heeft ongeveer evenveel pigmentcellen. De activiteit van deze pigmentcellen, de hoeveelheid en rijpheid bepalen iemands huidskleur. Bij donkere rassen bevatten de pigmentcellen veel meer en rijpere cellen. Onder invloed van zonlicht neemt de activiteit en de pigmentproductie van de pigmentcellen toe. Er kan zowel sprake zijn van hypo- of hyperpigmentatie. Bij hypopigmentatie kan er een afname zijn van het aantal pigmentcellen. Ook kan er een afname zijn in de productie van de pigmentcellen. Bij hyperpigmentatie is er juist een toename van het aantal pigmentcellen of de productie ervan. Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn onze huidtherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van pigmentafwij- kingen, denk bijvoorbeeld aan ouderdomsvlekken. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden. Tijdens een intakegesprek met uw huidtherapeut wordt besproken welke behandeling voor u geschikt is.

Indicaties

De behandeling

Pigmentvlekken kunnen goed behandeld worden door middel van laser/IPL. De licht- en/of lasertherapie heeft als doel het donkere pigment van de pigmentvlekken te absorberen. Gedurende de behandeling wordt het licht van de laser of IPL in de huid omgezet in warmte, waardoor het pigment donker verkleurd. Het lichaam voert in de weken daarna op natuurlijke wijze het pigment af. Hierdoor wordt de pigmentatie steeds lichter en minder zichtbaar.

Tijdens de behandeling draagt u een bril om uw ogen te beschermen. Er wordt gel aangebracht en het gebied wordt behandeld. De behandeling kan wat gevoelig zijn. Na de behandeling wordt het gebied nagekoeld met een coldpack. Na de behandeling kan de huid rood, gevoelig zijn en het pigment kan donkerder van kleur zijn. Na 3-5 dagen kan er korstvorming optreden en dit valt na 7-10 dagen af van de huid.

Het aantal nodige behandelingen verschilt per huid en per indicatie. Soms kan een enkele behandeling al een opmerkelijk verschil opleveren. Gemiddeld adviseren wij tussen 2 tot 4 behandelingen te ondergaan met een tussenliggende periode van 3-4 weken.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Pigmentlaser? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Pigmentlaser?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Pigmentlaser?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies