Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag?

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en ontdek of uw vraag misschien al behandelt is. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Veelgestelde vragen

Heeft u nog een vraag over onze behandelingen of hoe wij werken? lees hier de meest gestelde vragen en kijk of uw vraag al beantwoord is.

Binnen hoe lang kan ik bij jullie terecht voor een huidbehandeling?
U kunt vaak al binnen enkele dagen bij ons terecht.
Heb ik een verwijsbrief nodig om behandeld te worden bij jullie?
Voor bijna alle huidbehandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig en kunt u gelijk bij ons terecht. Echter is het voor oedeembehandelingen wel noodzakelijk om een verwijzing te hebben van een arts, om direct te kunnen declareren.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is geheel afhankelijk van de behandeling die u krijgt en hoe uw huid hierop reageert. Tijdens een intake bespreken we samen hoe het behandelproces eruit gaan zien en wat u kunt verwachten.
Met wat voor merken werken jullie tijdens de behandelingen?
In onze praktijk maken wij gebruik van verschillende merken, die u ook zelf kunt aanschaffen bij ons. De voornamelijkste producten die wij gebruiken zijn van Dermasence, Meditopics, Meseostetic en Lira

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Direct geholpen

Heeft u nog een vraag over een behandeling of wilt u graag meer informatie? Onze huidtherapeuten helpen u graag verder tijdens een intakegesprek.