Hoe gaan wij te werk

Onze werkwijze

Benieuwd hoe wij te werk gaan met onze behandelingen? Bekijk hier onze werkwijze zodat jij altijd precies weet waar je aan toe bent.

Beste behandeling

Onze huidtherapeuten staan voor u klaar met het juiste advies

Bent u opzoek naar de juiste behandeling voor uw huidprobleem? Welke behandeling u nodig heeft is afhankelijk van verschillende aspecten. Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar uw situatie en bespreken we uw wensen. Onze huidtherapeuten zullen dan opzoek gaan naar een geschikte behandeling en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

N
Persoonlijk behandelplan
N
Het beste advies
N
Altijd een geschikte behandeling

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website, via het online afsprakensysteem of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Recensies van onze klanten

Bent u benieuwd hoe voorgaande klanten onze behandelingen hebben ervaren? Wij hebben al veel klanten mogen helpen met het behandelen van hun huidproblemen. Lees hieronder hoe zij dit ervaren hebben.

Ik heb veel last gehad van acne en littekens. Sinds ik ben begonnen met de ...

Lees meer
Klant
Ik heb veel last gehad van acne en littekens. Sinds ik ben begonnen met de behandelingen bij de kliniek is mijn huid rustig geworden. Bij elke afspraak wordt er gekeken welke behandeling op dat moment het beste bij mijn huid past. Mijn acne is zo goed als verdwenen en we zijn nu bezig met de littekens vervagen, dus resultaat is zeker aanwezig. De dermatologen zijn heel vriendelijk en geven tijdens de behandelingen ook gepaste adviezen voor thuis. De producten die zij gebruiken en verkopen zijn ook echt een aanrader! Ik gebruik zelf de producten van Dermasence. Al met al een leuke plek om te komen, vooral voor mijn huid ;).
Klant
Ik kan Kristal Skin alleen maar aanbevelen. Ik heb eerst een intake gehad waarin mijn ...

Lees meer
Kismet Uzmay
Ik kan Kristal Skin alleen maar aanbevelen. Ik heb eerst een intake gehad waarin mijn wensen zijn besproken. Dit heb ik zeer professioneel ervaren. En vandaag heb ik mijn eerste behandeling gehad. Ik ben dusdanig tevreden met het resultaat, dat ik nu al een positieve review kan schrijven. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling waar ik ongetwijfeld nog meer zal schitteren!
Kismet Uzmay
Toen ik bij Kristal Skin & Laser Clinic binnenkwam had ik erg veel last van...

Lees meer
Bousa
Toen ik bij Kristal Skin & Laser Clinic binnenkwam had ik erg veel last van hormonale acne. Het intake gesprek was erg fijn en er werd goed geluisterd naar de wensen voor mijn huid. m.b.v. de producten en behandelingen is mijn acne geheel weggetrokken. Elke behandeling deelt Maryam haar kennis en wordt de voortgang besproken. Ook werden mijn behandelingen/producten afgestemd op mijn getinte en litteken gevoelige huid. Erg fijne kliniek met aandacht voor de cliënt, vijf sterren dus!
Bousa

De juiste behandeling

Bent u nog op zoek naar de geschikte behandeling?

Onze huidtherapeuten helpen u graag persoonlijk verder tijdens een intake gesprek.