Fractionele laser 1550

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Fractionele laser 1550

De Ellipse Frax 1550 is een van de nieuwste non-ablatieve behandelmethoden bij Kristal Skin & Laser Clinic voor huidverjonging, (acne-)littekens en striae. Dankzij het gefractioneerde systeem kan er op een controleerde wijze de juiste target bereikt worden, waarbij gewerkt kan worden tot 1,5 mm diepte. Dankzij het ingebouwde luchtkoelingssysteem is de warmte sensibiliteit beperkt en comfortabel voor u. De Frax 1550 geeft snel effect met een minimale hersteltijd en waterabsorptie.

Indicaties

De behandeling

Tijdens de behandeling krijgt u een bril op om uw ogen te beschermen tegen het laserlicht. Indien nodig kan worden gekozen om de huid met een verdovende crème in te smeren (ca. 30 minuten van tevoren). Op basis van uw indicatie en huidtype zal een behandelplan worden opgesteld. Met de roller van de laser zal het gebied worden behandeld en tegelijkertijd worden gekoeld. Na de behandeling zal het gebied worden gekoeld en worden ingesmeerd met een herstellende zalf. De behandeling is niet geheel pijnloos.

Omdat de huid na de behandeling extra kwetsbaar is, raden wij aan gedurende het behandeltraject de huid goed te beschermen met een SPF 30. Het aantal nodige behandelingen verschilt per huid en per indicatie. Gemiddeld adviseren wij 3-5 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Na het behandeltraject zal ongeveer drie maanden gewacht worden dit vanwege stimulatie van collageen te bevorderen.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Fractionele laser 1550? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Fractionele laser 1550?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Fractionele laser 1550?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies