Cosmelan

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Cosmelan

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn onze huidtherapeuten gespecialiseerd in pigmentbehandelingen. De Cosmelan is een behandeling waarmee pigmentvlekken behandeld kunnen worden. Dit betekent dat pigmentvlekken door hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en/of van melanische oorsprong, verwijderd worden. Het doel van de Cosmelankuur is dan ook om de huid pigmentvrij te maken. De behandelingen zullen plaatsvinden op de praktijk en tevens zullen thuisproducten ingezet worden om het meest optimale resultaat te bereiken.

Indicaties

De behandeling

De behandeling is een behandeltraject bestaande uit 4 tot 5 fysieke consulten en neemt circa 2-3 maanden in beslag. Tijdens een intakegesprek zal de behandeling uitgelegd worden en kan eventueel de huid voorbereid worden met een peeling. Dit is niet noodzakelijk. Er wordt gestart met het aanbrengen van Cosmelan 1 (het masker). Deze zal ongeveer 8-12 uur op de huid blijven zitten afhankelijk van het huidtype en indicatie. De kleur van het masker is oranje tot bruin. Met het masker zal u de praktijk dan ook verlaten. Na 48 uur komt u terug op consult en ontvangt u de overige Cosmelan 2 producten. De thuisproducten zijn bedoeld om verdere overproductie van melanine te remmen. Tussendoor komt u met enige regelmaat terug op consult ter controle. Belangrijk is dat u gedurende het behandeltraject geen scrub of peeling op de dag van de behandeling. Het gezicht niet scheert, harst of epileert. En ook geen laserbehandeling gedurende 2 weken voorafgaand aan de behandeling.

Het totale behandeltraject zal ongeveer 2 tot 3 maanden in beslag nemen. U krijgt tijdens de intake uitleg over de behandelmomenten en de momenten dat u thuis de producten dient te gebruiken. Houdt er rekening mee dat u ongeveer 3 tot 5 keer door de huidtherapeut behandeld zult worden.

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Cosmelan? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

1. Afspraak inplannen

Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

2. Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

3. Behandeling

Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

Maryam Rahmatian

Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

Cosmelan?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

Cosmelan?

Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies