Tatoeage verwijderen

Bent u opzoek naar een professionele huidtherapiepraktijk? Zowel cosmetische als medische huidbehandelingen.

✓ Bel ons op 020-6163509
✓ Mail ons naar info@kristalskinclinic.nl
✓ Telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Tatoeage verwijderen

Wilt u een tatoeage of permanente make-up laten verwijderen? Bij Kristal Skin & Laser Clinic kunnen onze gecertificeerde huidtherapeuten uw tatoeage verwijderen door met behulp van de Q-Switched ND Yag laser. Het laserlicht van de Q-Switched ND Yag laser zorgt dat het aanwezige pigment verkleind wordt. Een deel van dit pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Het restant wordt tijdens de korstvorming en wondgenezing afgevoerd door het lymfesysteem.

Indicaties

 • Zwart kleurige tatoeages tot 10x10cm in omvang
 • De behandeling

  Tijdens de behandeling draagt u een bril om de ogen te beschermen tegen het laserlicht. Indien gewenst wordt voorafgaand aan de behandeling het gebied gekoeld. Dit geeft een verdoving gedurende 1-3 minuten. Dit is niet noodzakelijk. Na de behandeling zal het behandelde gebied worden gekoeld met een coldpack en/of een koelingsspray.

  Het verwijderen van een tatoeage heeft meerdere behandelingen nodig, de huidtherapeut zal u tijdens de intake een indicatie geven. Tussen elke behandeling zit ongeveer 2-6 weken. Dit is afhankelijk van het herstel van de huid en de omvang van het te behandelen gebied.

  Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

  Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis zodat we elk huidtype op een veilige manier kunnen behandelen.

  Ruime kennis en ervaring

  Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

  Grote diversiteit aan huidbehandelingen

  U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

  Veel ervaring met de getinte huid

  Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

  Tatoeage verwijderen? Plan vrijblijvend een intakegesprek in met onze huidtherapeuten zodat wij u direct verder kunnen helpen.

  Hoe gaan wij te werk?

  Voordat we aan de slag gaan met uw behandeling kunt u altijd langskomen voor een intake gesprek. Bekijk hier welke stappen wij samen doorlopen.

  1. Afspraak inplannen

  Je kunt gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een intakegesprek via onze website of via het online afsprakensysteem, of u kunt bellen naar 020-6163509

  2. Intake gesprek

  Tijdens het intakegesprek bekijken we uw situatie en uw huid, bespreken we de behandelmogelijkheden, geven we u informatie over de desbetreffende behandeling en kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Ook kan er gekozen worden om tijdens dit eerste gesprek een huidscan te maken met de Observ, dit hangt ervan af om wat voor een huidprobleem het gaat. We stellen voor u een persoonlijk behandelplan op en geven we u alvast een prijsindicatie.

  3. Behandeling

  Wanneer de behandeling wensbaar is kunnen we aan de slag gaan met de eerste behandeling. U kunt van te voren nog al uw vragen stellen en we vertellen u nogmaals wat u van de behandeling kunt verwachten en hoe de behandeling in zijn werking gaat. Daarna kan de behandeling van start gaan.

  Heeft u een vraag?

  Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-6163509 of een mail te sturen naar info@kristalskinclinic.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.

  "Wij zijn allemaal enorm geïnteresseerd in alles wat met de huid te maken heeft en wij willen graag iedereen helpen om zich helemaal zelfverzekerd te kunnen voelen in zijn of haar eigen huid."

  Maryam Rahmatian

  Huid- en oedeemtherapeut/ eigenaresse, Kristal Skin & Laser Clinic

  Tatoeage verwijderen?

  Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies

  Tatoeage verwijderen?

  Meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder tijdens een intake gesprek. Plan een afspraak in zodat onze huidtherapeuten u kunnen voorzien van het beste advies