Medewerker in beeld

Payel Jankipersadsing

Voordat ik Huidtherapie ben gaan studeren heb ik de opleiding voor Doktersassistente gedaan. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd maar dat was niet voldoende voor mij. Na vele open dagen van diverse opleidingen bezocht te hebben, kwam ik bij de opleiding Huidtherapie terecht. Tijdens de open dag werd er veel verteld over de huid en wat er allemaal mis kan gaan. Ik kwam tot het besef dat de huid zoveel meer is dan alleen de ‘huid’. Op dat moment wist ik dat ik alles over de huid wilde leren.
Omgaan met mensen vind ik erg leuk. Als huidtherapeute ben ik constant in contact met patiënten. Aandoeningen die zichtbaar zijn en daardoor klachten geven, kunnen veel invloed hebben in het dagelijks leven. Onzekerheid zien we vaak in de praktijk. Het geeft mij voldoening als patiënten met een tevreden en goed gevoel weggaan. Binnen ons beroep zijn er veel verschillende mogelijkheden, zowel medisch als cosmetisch. Beide kanten spreken mij erg aan, de afwisseling zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde verloopt. Wilt u mij bereiken dan kunt u mij mailen op payel.jankipersadsing@kristalskinclinic.nl

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Onze behandelingen

Wij kunnen u helpen met het behandelen van diverse huidproblemen. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden en bij welke huidproblemen we u allemaal kunnen helpen.

Huidverbetering

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren? Wij bieden verschillende behandelingen aan waardoor uw huid er weer stralend en mooi uit komt te zien.

Licht- & Lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haartjes, pigmentvlekken, of mislukte PMU? Door middel van licht- en lasertherapie kunnen we u helpen met diverse huidproblemen.

Oedeemtherapie

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van lip- en of lymfoedeem. Ook littekentherapie wordt door ons uitgevoerd.

Aanvullende behandelingen

Bij Kristal Skin en Laser Clinic bieden we een breed scala aan consmetische en medische behandelingen aan. Benieuwd naar onze bnehandelingen? Bekijk hier onz behandelingen.

Geschikte behandeling

Heeft u last van huidproblemen en wilt u deze graag laten behandelen?