Medewerker in beeld

Lisa Baartscheer

Mijn naam is Lisa Baartscheer,

Ik heb altijd interesse gehad in de huid. Om die reden ben ik begonnen met de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Daar miste ik de diepgang en het begeleiden van mensen met huidproblemen. Tijdens mijn vierjarige HBO studie wist ik dat ik nu qua basis op het goede adres was. Ook werd tijdens mijn studie mijn interesse in (lip)oedeem gewekt. Mede door die reden heb ik stage gelopen bij een oncoloog fysiotherapeut en heb ik mij tijdens mijn opleiding veel gefocust op oedeem.

Ook vind ik patiëntparticipatie heel belangrijk. Voor mij is iedereen anders en kijk ik naar de individu die ik voor mij heb. Ik wil dan ook samen met de patiënt tot een behandelplan komen en een behandeltraject aan gaan.

Vanaf 2018 ben ik afgestudeerd en vanaf 2019 ben ik werkzaam bij Kristal Skin & Laser Clinic. Ik vind de afwisseling tussen cosmetisch en medisch heerlijk en werk met veel passie bij Kristal Skin & Laser Clinic.

Wilt u mij persoonlijk bereiken, dan kunt u mij mailen op: lisa.baartscheer@kristalskinclinic.nl

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Onze behandelingen

Wij kunnen u helpen met het behandelen van diverse huidproblemen. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden en bij welke huidproblemen we u allemaal kunnen helpen.

Huidverbetering

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren? Wij bieden verschillende behandelingen aan waardoor uw huid er weer stralend en mooi uit komt te zien.

Licht- & Lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haartjes, pigmentvlekken, of mislukte PMU? Door middel van licht- en lasertherapie kunnen we u helpen met diverse huidproblemen.

Oedeemtherapie

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van lip- en of lymfoedeem. Ook littekentherapie wordt door ons uitgevoerd.

Aanvullende behandelingen

Bij Kristal Skin en Laser Clinic bieden we een breed scala aan consmetische en medische behandelingen aan. Benieuwd naar onze bnehandelingen? Bekijk hier onz behandelingen.

Geschikte behandeling

Heeft u last van huidproblemen en wilt u deze graag laten behandelen?