Medewerker in beeld

Florence Stigter

De opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool was voor mij een fantastische periode waarin ik veel kennis en ervaringen heb mogen opdoen over diverse huidproblemen. Voordat ik begon aan de opleiding had ik één doel voor ogen: ik wilde het verschil maken voor mensen die ten gevolgen van ziekte en traumatisch letsel een beschadigde huid hebben. Dit doel heb ik nooit uit het oog verloren en ik heb alles uit de studie gehaald om mijn passie te volgen. Inmiddels maak ik deel uit van de ‘expertgroep brandwonden’ van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook geef ik, in samenwerking met de Belgische Brandwonden Stichting, ieder jaar een camouflage workshop in Spa voor mensen met brandwondenlittekens.

In januari 2019 ben ik, na een leerzame stageperiode, bij Kristal Skin & Laser Clinic komen te werken. De diversiteit in mensen en behandelingen spreken mij enorm aan. Ik vind het een uitdaging om de meest optimale- en op maat gemaakte behandeling te bieden. Ook vind ik het belangrijk om de eventuele psychosociale gevolgen van huidproblemen bespreekbaar te maken: met name op het gebied van zelfbeeld en (re)socialisatie.

Ik richt mij op inclusieve schoonheid: ook voor hen die getekend zijn door ziekte en/of een veranderd uiterlijk.

Wilt u mij persoonlijk bereiken, dan kunt u mij mailen op: florence.stigter@kristalskinclinic.nl

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Onze behandelingen

Wij kunnen u helpen met het behandelen van diverse huidproblemen. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden en bij welke huidproblemen we u allemaal kunnen helpen.

Huidverbetering

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren? Wij bieden verschillende behandelingen aan waardoor uw huid er weer stralend en mooi uit komt te zien.

Licht- & Lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haartjes, pigmentvlekken, of mislukte PMU? Door middel van licht- en lasertherapie kunnen we u helpen met diverse huidproblemen.

Oedeemtherapie

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van lip- en of lymfoedeem. Ook littekentherapie wordt door ons uitgevoerd.

Aanvullende behandelingen

Bij Kristal Skin en Laser Clinic bieden we een breed scala aan consmetische en medische behandelingen aan. Benieuwd naar onze bnehandelingen? Bekijk hier onz behandelingen.

Geschikte behandeling

Heeft u last van huidproblemen en wilt u deze graag laten behandelen?