Medewerker in beeld

Denise Braas

Mijn naam is Denise Braas,

Als jong meisje was ik al erg gefascineerd als het ging om de huid. Ik wilde maar al te graag massages geven en alle plekjes & vlekjes vond ik super interessant.

Deze passie heb ik uiteindelijk door weten te zetten en ben de bachelor studie ‘Huidtherapie’ gaan volgen aan de Hogeschool Utrecht.

Ik ben 4 jaar lang vol enthousiasme gaan studeren, heb ontzettend veel ervaring mogen opdoen in de kliniek op de hogeschool waar ze beschikken over de allernieuwste apparatuur en heb ik enorm veel verschillende huidaandoeningen mogen zien door het volgen van dermatologie lessen.

Mijn passie ligt voornamelijk in de cosmetische sector en huidverbetering is dan ook iets waar ik veel aandacht aan geef. Ik vind het van groot belang dat patiënten zich bij mij als zorgverlener (in dit geval huidtherapeut) op zijn of haar gemak voelen en ruimte krijgen om over hun (huid)problemen te kunnen praten. Huidaandoeningen gaan namelijk erg vaak gepaard met psychische problemen, waardoor het ontzettend van belang is om dit bespreekbaar te kunnen maken.

Doordat ik communicatie zo enorm belangrijk vind in de zorg, heb ik tijdens mijn studie een minor gevolgd waarbij ‘stilstaan bij gedrag’ centraal stond. Met deze kennis als achtergrond hoop ik een fijne behandelsfeer te kunnen creëren voor patiënten, waarbij alles bespreekbaar mag worden gemaakt!

Ik ben ontzettend leergierig en enthousiast als het gaat om nieuwe behandelmogelijkheden en ben ook zeker nog niet klaar met leren. Mijn voornemen is om veel cursussen en trainingen te gaan volgen, zodat ik mijn kennis continue kan aanscherpen en verbreden.

Als ik kijk naar mijn visie als huidtherapeut, dan streef ik naar een op maat gemaakte behandelplan voor iedere patiënt en hoop ik dat iedereen met een positieve(re) mindset en met een fijn gevoel de behandelkamer uit stapt.

Wilt u mij persoonlijk bereiken, dan kunt u mailen denise.braas@kristalskinclinic.nl

Waarom Kristal Skin & Laser Clinic?

Benieuwd waarom Kristal Skin & Laser Clinic u het beste kan helpen? Onze huidtherapeuten hebben ruime ervaring en beschikken over de juiste kennis.

Ruime kennis en ervaring

Wij werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn onze huidtherapeuten BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

Grote diversiteit aan huidbehandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen voor zowel medische als cosmetische huidproblemen.

Veel ervaring met de getinte huid

Bij Kristal Skin & Laser Clinic hebben we ruime ervaring en de juiste apparatuur om de getinte huid op een veilige & effectieve manier te kunnen behandelen.

Onze behandelingen

Wij kunnen u helpen met het behandelen van diverse huidproblemen. Bekijk hieronder welke behandelingen wij aanbieden en bij welke huidproblemen we u allemaal kunnen helpen.

Huidverbetering

Wilt u de conditie van uw huid verbeteren? Wij bieden verschillende behandelingen aan waardoor uw huid er weer stralend en mooi uit komt te zien.

Licht- & Lasertherapie

Heeft u last van ongewenste haartjes, pigmentvlekken, of mislukte PMU? Door middel van licht- en lasertherapie kunnen we u helpen met diverse huidproblemen.

Oedeemtherapie

Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn we gespecialiseerd in het behandelen van lip- en of lymfoedeem. Ook littekentherapie wordt door ons uitgevoerd.

Aanvullende behandelingen

Bij Kristal Skin en Laser Clinic bieden we een breed scala aan consmetische en medische behandelingen aan. Benieuwd naar onze bnehandelingen? Bekijk hier onz behandelingen.

Geschikte behandeling

Heeft u last van huidproblemen en wilt u deze graag laten behandelen?