Hifu behandeling kosten

Wil je een HIFU behandeling laten doen? Tegenwoordig is de keuze eindeloos en kan het moeilijk zijn om de juiste kliniek hiervoor te kiezen. De kosten voor een HIFU behandeling spelen hier natuurlijk ook een rol bij. In dit artikel vertellen we je alles over de prijs van een HIFU behandeling en waar je op moet letten zodat jij de juiste keuze kan maken.

Hifu behandeling kosten

HIFU behandeling kosten: waar moet je op letten?

Wil je een HIFU behandeling ondergaan, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten bij de kosten en het kiezen van een kliniek. De kosten voor een HIFU behandeling kunnen erg verschillen per kliniek en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk dat je niet direct kiest voor een kliniek met de goedkoopste prijs voor een HIFU lifting behandeling, maar zoekt naar een ervaren en gecertificeerde huidkliniek. Zo weet je zeker dat je op een veilige manier behandeld wordt en je later niet voor nog hogere kosten of problemen komt te staan.

Wat kost een HIFU-behandeling?

Wat kost een HIFU behandeling dan precies? De prijs van een HIFU lifting behandeling is afhankelijk van een aantal factoren zoals de kliniek, de ervaring van de behandelaar, de locatie van de kliniek en het te behandelen gebied. De kosten voor een HIFU lifting behandeling bij Kristal Skin & Laser Clinic beginnen vanaf €230 en kunnen oplopen tot €460 per behandeling. Over het algemeen zijn er zo’n 1 tot 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tijdens een gratis intakegesprek geven onze huidtherapeuten je een inschatting betreffende het aantal behandelingen dat je nodig zal hebben. Benieuwd naar de kosten van een HIFU behandeling? Bekijk hier al onze prijzen.

Hifu lifting behandeling

HIFU facelift kosten vs chirurgische ingreep

Een HIFU-behandeling geeft als het ware een facelift effect net zoals bij een chirurgische ingreep. Je zou daarom een overweging kunnen maken of je kiest voor een HIFU-facelift of een chirurgische facelift. Over het algemeen liggen de kosten voor een HIFU-facelift lager dan de kosten van een chirurgische ingreep. Wel zijn de kosten van een HIFU-facelift afhankelijk van het aantal behandelingen, in tegenstelling tot een chirurgische ingreep waar er over het algemeen maar één behandeling van nodig is. Echter zal je uiteindelijk met de prijs voor HIFU-lifting toch nog onder de kosten zitten van een chirurgische ingreep.

HIFU vergoeding

Is er een vergoeding voor een HIFU behandeling? Een HIFU behandeling wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Dit komt omdat een HIFU behandeling een cosmetische behandeling is en het geen medische reden heeft.

De beste HIFU behandeling en prijs bij Kristal Skin & Laser Clinic

Ben je op zoek naar een ervaren huidkliniek voor de beste HIFU behandeling en prijs? Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn onze huidtherapeuten gespecialiseerd in de HIFU behandeling. Hierdoor kunnen wij jou altijd op een veilige en effectieve manier behandelen. Onze huidtherapeuten staan voor jou klaar en helpen jou altijd met het juiste advies. Heb jij nog vragen over de behandeling of wil je graag meer informatie? Kom langs voor een gratis intakegesprek, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De beste zorg voor jouw huid

Bent u op zoek naar een clinic die uw huid weer laat stralen?

Bij Kristal Skin & Laser Clinic bent u aan het juiste adres. Plan dircet een intakegesprek in en wij bespreken met u de beste oplossing