Cryolipolyse kosten

Twijfel je om Cryolipolyse te ondergaan en ben je benieuwd naar de kosten hiervan? Het is belangrijk dat jij kiest voor een professionele er ervaren kliniek en niet meteen voor de goedkoopste behandeling gaat. Er zijn een aantal dingen waar jij op moet letten bij het kiezen van een huidkliniek voor jouw Cryolipolyse behandeling. In dit artikel vertellen we je meer over de prijs van Cryolipolyse en waar jij rekening mee dient te houden.

Cryolipolyse kosten

Wat is een Cryolipolyse behandeling?

Cryolipolyse is een niet-chirurgische behandelmethode waarbij vetcellen worden gekoeld tot lage temperaturen, waardoor deze bevriezen en afsterven. Het lichaam voert geleidelijk aan de afgestorven vetcellen af, waardoor het behandelde gebied slanker wordt zonder operatie of hersteltijd. Deze procedure wordt vaak toegepast op probleemgebieden en bij overtollig vet op bijvoorbeeld de buik, dijen en love handles die moeilijk aangepakt kunnen worden door middel van sporten.

Wat kost een Cryolipolyse behandeling?

De kosten van een Cryolipolyse behandeling variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het behandelgebied, de apparatuur, locatie van de kliniek, de ervaring van de behandelaar en het aantal sessies dat nodig is. Gemiddeld kan de prijs van Cryolipolyse variëren van enkele honderden euro’s per behandeling tot een paar duizend euro voor een hele kuur. Bij Kristal Skin & Laser Clinic beginnen de kosten voor een Cryolipolyse behandeling vanaf €250. Ben je benieuwd naar de prijs voor Cryolipolyse per behandeling of voor een kuur van 3 behandelingen? Bekijk hier onze kosten voor Cryolipolyse.

Cryolipolyse kosten, waar moet je op letten?

De prijs voor een Cryolipolyse behandeling kan erg variëren per kliniek en per behandeling. Vaak wordt er per zone betaald waardoor de kosten voor Cryolipolyse dus afhankelijk is van het aantal zones. In de volgende alinea vertellen we je meer over hoeveel Cryolipolyse behandelingen er ongeveer nodig zijn. Bij het kiezen van een geschikte huidkliniek is het belangrijk dat je niet meteen kiest voor de goedkoopste behandeling. Vergeet niet dat de prijs niet altijd de kwaliteit van de behandeling weerspiegelt, dus doe grondig onderzoek voordat je een beslissing neemt. Ga langs bij verschillende klinieken voor een gratis intakegesprek en ontdek welke kliniek het beste voor jou is. Kies altijd voor een ervaren en gecertificeerde kliniek zodat jij zeker weet dat je op een veilige manier behandeld zal worden.

Cryolipolyse buik

Cryolipolyse hoeveel behandelingen?

Zoals hierboven al opgenoemd zijn de kosten voor Cryolipolyse ook afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Hoeveel Cryolipolyse behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren zoals het gewenste resultaat, de hoeveelheid vet in het behandelde gebied en de individuele reactie van het lichaam. Tijdens een gratis intakegesprek maakt de huidtherapeut altijd een inschatting van het aantal behandelingen die nodig zullen zijn. Over het algemeen zijn er zo’n 1 tot 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, met daartussen een pauze van 1 tot 2 maanden.

Cryolipolyse vergoeding zorgverzekering

Er wordt regelmatig gevraagd of er een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar is voor Cryolipolyse. Helaas wordt Cryolipolyse meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een Cryolipolyse behandeling is een cosmetische ingreep waar geen medische reden voor is hierdoor is er dus ook geen vergoeding voor deze behandeling.

De beste Cryolipolyse behandeling en prijs bij Kristal Skin & Laser Clinic

Wil jij graag een Cryolipolyse behandeling ondergaan en ben je nog op zoek naar een ervaren huidkliniek die de behandeling voor een goede prijs uitvoert? Dan ben je bij Kristal Skin & laser Clinic bij het juiste adres. Bij Kristal Skin & Laser Clinic werken we uitsluitend met ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten waardoor wij jou altijd op een veilige manier kunnen behandelen. Tijdens een gratis intakegesprek voorzien onze huidtherapeuten jou graag van het juiste advies en stellen voor jou een persoonlijk behandelplan op. Zo weet jij precies wat je kan verwachten en hoeveel behandelingen jij waarschijnlijk nodig zal hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een gratis intakegesprek in, en kom langs bij ons in de kliniek.

De beste zorg voor jouw huid

Bent u op zoek naar een clinic die uw huid weer laat stralen?

Bij Kristal Skin & Laser Clinic bent u aan het juiste adres. Plan dircet een intakegesprek in en wij bespreken met u de beste oplossing