Beste behandeling huidverjonging

Huidverjonging behandelingen

Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende huidverjongingsbehandelingen te vinden. Huidverjongingsbehandelingen zijn populairder dan ooit tevoren, en dat begrijpen wij maar al te goed. Iedereen wilt natuurlijk zo lang mogelijk blijven genieten van een stralende en strakke huid zonder lijntjes, rimpels en grove poriën. Je hebt verschillende behandelingen zoals lasertherapie, chemische peelings, microneedling, injectables, botox en ga zo maar door. Maar wat is nou de beste behandeling voor huidverjonging?

Beste behandeling huidverjonging

Beste behandeling huidverjonging

De beste behandeling voor huidverjonging is door middel van laser therapie. Een huidverjonging behandeling voor het gezicht door middel van laseren is een veilige en effectieve methode die kan helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering zoals rimpels, pigmentatie en verslapping van de huid. Bij een behandeling voor huidverjonging door middel van lasertherapie wordt er gebruik gemaakt van een fractional laser. Door middel van een fractional laser behandeling wordt de collageenproductie gestimuleerd, dode huidcellen verwijderd en wordt de huid vernieuwd en verbeterd. Hierdoor wordt de huid strakker en stralender en worden lijntjes, rimpels en oneffenheden verwijderd.

Laser huidverjonging

Bij een huidverjongingsbehandeling door middel van een fractionele laser wordt er gebruik gemaakt van gecontroleerde laserstralen die microscopische kleine gaatjes in de huid creëren. Deze minuscule verwondingen stimuleren de natuurlijke collageenproductie in de huid en helpen bij het verwijderen van beschadigde huidcellen. Bij Kristal Skin & Laser Clinic maken we gebruik van de Ellipse Frax 1550. Het is één van de beste en meest effectieve behandelingen voor huidverjonging en er zit een minimale hersteltijd aan vast. Bij huidverjonging door middel van laser zijn ongeveer 3 tot 5 behandelingen nodig, dit is afhankelijk van het huidtype en de reactie van de huid. Meer weten over de fractional laser? In ons andere artikel vertellen we je alles over fractional laser, wat het precies is en hoe het werkt.

Fractional aser huidverjonging

Huidverjonging laser ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen voor laser huidverjonging? Over het algemeen zijn de ervaringen bij laser huidverjonging erg positief en worden de behandelingen goed ervaren. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar is over het algemeen wel verdraagzaam. Bij Kristal Skin & Laser Clinic kun jij er ook voor kiezen om de huid van tevoren te verdoven met een verdovende crème. Het is belangrijk dat jij kiest voor een ervaren en professionele huidkliniek zodat je zeker weet dat je op een veilige manier behandeld wordt. Lees je daarom altijd eerst goed in in plaats van dat je direct kiest voor de goedkoopste en eerste optie.

Beste behandeling huidverjonging bij Kristal Skin & Laser Clinic

Ben je op zoek naar een professionele huidkliniek in Amsterdam voor huidverjonging met laser? Bij Kristal Skin & Laser Clinic zijn wij gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische huidbehandelingen. We werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerde huidtherapeuten waardoor wij jou altijd op een veilige manier kunnen behandelen. Wil je zeker weten of een huidverjongingsbehandeling geschikt is voor jou? Onze huidtherapeuten voorzien jou graag van alle informatie en kunnen je voorzien van het beste advies gedurende een gratis intakegesprek. Plan direct een gratis intakegesprek in, dan zien we je graag snel bij ons in de kliniek.

De beste zorg voor jouw huid

Bent u op zoek naar een clinic die uw huid weer laat stralen?

Bij Kristal Skin & Laser Clinic bent u aan het juiste adres. Plan dircet een intakegesprek in en wij bespreken met u de beste oplossing